Editing Studio
Maatwerk in video


GET TO KNOW ME

Peter
peter

  Mijn naam is: Peter Hacken

 #creatief #enthousiast #perfectionist #meedenkend.

 

Sinds 2017 ben ik als freelance video / editor producent begonnen.

Sinds 2013 filmde en monteerde ik al video's voor een lokale omroep. Van interviews tot live-programma's, van reportages tot intro-en outro animaties in-starts voor nieuws items; alles verzorgde ik tot in detail.  Na verloop van tijd zag iemand mijn presentaties en wees me erop dat ik daar iets mee zou moeten doen.    

En dat heb ik gedaan!.   In 2017 startte ik Editing Studio en begon ik als freelance video/editor/producent.

Toen ik in 2017 werd gevraagd om vorm te geven aan de "Making-Of"  van de rock-opera Jesus Christ Superstar Boxtel 2018. In deze registratie kon ik al mijn creativiteit aanwenden; het filmen, de montage en de vormgeving ervan. Alles heb ik in eigen beheer gedaan. Zowel mijn opdrachtgevers als ik zelf waren en zijn erg tevreden over het resultaat. 

Korte impressie van de registratie JCS 2018

Niets is mooier dan om van je hobby je beroep te kunnen maken.                  

Met veel zorgvuldigheid gebruik ik mijn kennis in elke opdracht of project.  Door middel van intensieve communicatie met mijn opdrachtgevers bereiken we telkens weer een mooi eindresultaat en dat naar ieders tevredenheid. 

Kwaliteit staat hoog in het vaandel.  Goed is niet goed genoeg!


Quote

Roeland Heesbeen

Organisator van JCS 2016 en 2018, en andere evenementen, schrijft het volgende,

Peter is een betrouwbare vakman, heel betrokken en loyaal.  Denkt mee en levert kwaliteit. Zowel in registraties als maatwerk.
             


 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info