Editing Studio
Maatwerk in video

ONZE DIENSTEN

Wij werken met de modernste software van Adobe®

ADOBE NIEUW

Adobe After Effects gebruiken we voor Post-Production (animaties, nabewerkingen, effecten) dit word onder andere gebruikt bij het toevoegen van teksten en of special-effecten. Zoals green screen bewerkingen.

Voor het samenvoegen van de gemaakte beelden maken we gebruik van  Adobe Premiere-Pro.  Met dit modernste softwareprogramma voegen we de beelden samen tot 1 geheel, volledig naar uw wens!

Met of zonder toevoeging van externe muziek naar uw keuze.

We beschikken over een ruime selectie aan muziekgenres die we aan een montage kunnen toevoegen en natuurlijk behoort het mixen van een voice-over onder de opnamen eveneens tot de mogelijkheden.

Ook kunnen wij u voorzien van het inspreken van teksten onder uw videobeelden.

Met een vrouwelijke stem, voorzien wij uw beelden van een duidelijke voice-over  uitleg.

Demo Voice-over stem
Voice-over Demo.wav (8.31MB)
Demo Voice-over stem
Voice-over Demo.wav (8.31MB)

De prijs van een voice-over is afhankelijk van het aantal woorden en kunnen wij nooit op voorhand zeggen. Dit gaat daarom altijd via een offerte aanvraag.

Het eindproduct leveren wij altijd af in Full-HD kwaliteit en in het juiste formaat geschikt voor de verschillende social media kanalen zoals Facebook, Vimeo en Youtube beeldformaat instellingen.

Maar ook voor weergaven op grote beeldschermen of projecties en presentatie displays. We kunnen ook live registraties voor u opnemen van 1 tot en met 5 camera's en dit alles direct gemixt met onze Blackmagic Design video Studio mixer die we mobiel in kunnen zetten.

Of het nu gaat om een uitvoering van een theater of toneel groep, presentatie of een bijeenkomst van een bedrijf of iets anders. Wij zijn de perfecte partner in deze voor u.

De registratie wordt meteen ter plekke voor u gemixt en opgenomen als u dat wilt en eventueel na bewerkt op onze video montage tafel. Omdat we bij elk project naast een video opname een aparte digitale audio opname maken, hebben we altijd een kwalitatief goede geluidsopname beschikbaar voor u.

Of het nu gaat om een vergadering of een bedrijfsfilm, een klein of groot concert in een theater of een concertzaal, onze werkwijze is altijd dezelfde, dus altijd een aparte digitale audio opname voor uOok is het mogelijk om het geluid in onze Atem video mixer in te prikken vanaf een eventueel geluidstafel lijntje zodat u gegarandeerd bent van een goed audio geluid.

Ook kunnen we via een aanwezige internet verbinding* de beelden Live-streamen naar een social media kanaal zoals Youtube - Live of Facebook-Live., Skype , ZOOM, Teams ,met onze Web Presenter van Blackmagicdesign in combinatie van onze ATEM Television Studio HD kunnen wij voor online vergaderingen verzorgen met meerder camera's of LIVE streaming van concerten of toneel stukken van toneelgroepen. Informeer via het contact formulier naar onze mogelijkheden en prijzen.


* Er dient  een geschikt  bekabelde internet aansluiting aanwezig te zijn.

Meer info over Tally Lights zoals hier bovenE-mailen
Bellen
Map
Info